Till alla som klagar!

Visst det var länge sen jag skrev nå här.. men orka sitta som ni gör och bara skriva massa strunt om erat liv som ingen egentligen bryr sig om.
Jag skriver när jag känner för det och du/ni som har problem med det får väl ringa till mig och fråga vad jag gjorde den å den dagen. Om ni nu vill vara så nyfikna som ni låter.

Idag är det städ dag och senare ikväll blir det träning!

hörs då!

Kommentarer
Postat av: Olle

eftersom kricke ej vill dela med sig av sitt liv kan jag iaf berätta att han ofta förlorar i fifa och förlorar vad när det gäller att göra mest mål på träning och matcher i innebandy. Han ska även bli onykter både Fredag och Lördag

2009-11-05 @ 15:14:40
Postat av: hej komPIZ

sämsta bloggen ever hahahahahaha, du har säkert bara 1 läsare om dagen. o jag kan göra dig besviken med att säga att de är jag som kikar in, och kollar om du har skrivit något saftigt, eller torrt (oftast brukar torrt stämma in bättre på dig då) men hur som helst så uppskattar jag att du i alla fall försöker skriva ner en eller två rader till sånna människor som mig, som inte har något liv, annat än att läsa - Och blogga själv. mouahaha. från en hemlig vän, som gjort denna blogg till dig. (helt i fucking onödaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan)

2009-11-08 @ 17:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0